Колеги,ако някой разполага с лаптоп,кабели и софтуер за Алфите ни и е от Варна,ще се радвам да се свърже с мен да се уговорим,когато е свободен да дойде да закачим колата да видим какво ще покаже,че ми омръзна вече само да се чудя.Ще си платя за услугата,просто немога да я закарам до някой сервиз.Ще се радвам някои да се отзове.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Не пали ...
Collapse
X
-
Днес,ходих в един сервиз и говорих с шефа на сервиза и той ми каза,че тази година при студовете масово коли от всякакви марки и модели са се разнебитвали от към ангренажния ремък,някой от тях са се отървали само с наместване(зацепване) на ремъка,но други с повечко поражения.По принцип човека ми каза,че може би и моя проблем е именно ангренажния и каза тази седмица дето идва ако реша да му закарам колата да я погледнат.А че върпроса ми е,може ли някой да ми обясни какво ме очаква и какви са възможните сценарий свързани с въпросния ремък.Мерси.Alfa Romeo 1.4 16v t.s. 103HP
Comment
-
Ако е скъсан, пораженията са големи. Ще има със сигурност изкривени клапани - отваряне на мотора.
Ако е прескочил с няколко зъба, може да се отървеш само с презацепване.166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Ремъка не е скъсан,отварях да го видя.Стои си на мястото и си е опънат.....
ПС: Ако се окаже,че само трябва да се презацепи,ми обявиха цена 90 лв.Това много ли е или е добре?И евентуално след доста четене из форума чета,че колеги които са имало прескочили зъби все пак са успели да си запалят колите.Това,че моята не пали симптом ли е,че не е само прескочил или аз нещо вече се побърквам....Last edited by PoByRkAn; d.m.y г., 14:32.Alfa Romeo 1.4 16v t.s. 103HP
Comment
-
едва ли е от ангренажа колега, а ако в сервиза нямат специалните пети за зацепване по-добре да не ходиш щото ще стане зле ситуацията. за да се зацепи се сваля капака на клапаните. виж във фиатския форум, със сигурност ще има някой колега да закачите колата на компютър. така и не каза има ли искра на свещите и дали си проверил и сменил основните релета.точка
Comment
-
Искра има.Всичките свещи и кабели са добре.Релетата ги изкарах и прегледах(не много обстоино но...) и си бяха чисти и както трябва.Смисал нямаше следи от каквито и да е замърсявания или нещо от сорта ....Alfa Romeo 1.4 16v t.s. 103HP
Comment
-
хубаво е да я закачиш на диагностика да видиш всички датчици ли работят, да не би газаджията да е откачил някой кабел. какво точно е вадил той. да не ти смесва горивата, може да пробваш да завиеш кранчетата отзад на бутилката и пак да въртиш.
ето тука си пусни тема с точния модел и от къде си
http://forum.fiat-bg.org/viewforum.php?f=17точка
Comment
-
Оптимист!
Колега!Голям оптимист си,ако наистина се заемеш сам да решиш проблема с диагностицирането! Трябва да разбереш,къде наблизо има добър специалист,защото специалисти много,ама добри...йок! От тази гледна точка ще разбереш, че това не е шега работа!Last edited by JORDI; d.m.y г., 21:56.Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
Comment
Comment